fredag, desember 11, 2009

Nytt, resultatlaust besøk til dyrlegen.

Ja, då var dagen komen då me skulle til dyrlegen IGJEN på grunn av haltinga hennar. Eg ytra mistankana mine, men ho tvilte på at det kunne vera sesamoid sjukdom eller borreliose.

Me skulle likevel ta ein del røntgenbilete, så ho blei dopa og sovna kjapt.I dag vog ho 43,5 kg, og det er TUNGE kg å bære når dei heng slapt mellom armane til to personar :-) 10-12 bilete blei tatt av alt nedanfor låret.
Dyrlegen dreiv også og knekte og pressa og trykte på knea. Begge knea.

Halvannan time seinare gjekk eg ut derifrå, like klok som då me gjekk inn. Fant ingenting i dag, heller.
Men nå i kveld har ho knapt stått på foten, så det indikerer i det minste at problemet høgst sannsynleg sit nedanfor lårhøgde. Det er jo tross alt eit steg nærmare å finne ut kva dette er.

Det kjennes ganske så frustrerande og fortvilande å ikkje kunne trene så mykje som eg har lyst til. Eg ser også at Ayla har lyst til å vera med og lære nye ting. Og så kan me ikkje.
Neste steg nå er å vente på at bildene blir sendt til ein spesialist, og så må me eventuelt gå inn i kneet og sjå kva som er gale (hvis det er kneet som er problemet).

Takk og pris for forsikring, seier eg bare!

6 kommentarer:

 1. Så utrulig frustreranes å ikkje klare å finne ut ka som e galt med Ayla. Skjønne godt du bi lei, og dokker begge går på væggan...
  Hves vanlig røntgen ikkje vise nokka, går det jo an å få tatt CT. Men det koste skjorta, og væl så det. :(
  Æ regne med at de har tatt alt av blodprøva etc og sjekka at aille blodverdian hennes e OK og?

  Klæm te bægge to!

  SvarSlett
 2. Ingen blodprøver er tatt enda. Jeg spurte om hun kunne ta test for borreliose, men hun sa det var lite sannsynlig at det kunne være det som var problemet pga måten Ayla halter.

  Men det må være like frustrerende for deg som har det omvendt.. Tenker masse på deg og håper de nye medisinene skal gjøre underverker! :-)

  SvarSlett
 3. Så dumt at de ikke fikk klarhet i hva som plager henne da! Håper spesialisten klarer å se noe så dere vet hva dere har å forholde dere til, og aller mest noe de klarer å fikse!

  God bedring

  SvarSlett
 4. Trur æ hadde insistert på full sjekk av aille blodverdia, uansett ka vet'en meine ang. hailting sånn eiller sånn. Syns det e rart at vet kain utelukke borrelia pga. måten hunden hailte på?? Hvis prøvan e OK, så har du iallefall utelukka nokka.

  Takk for omtanken, æ e optimist og satse på at det ordne sæ! ;-)

  SvarSlett
 5. Håper så inderlig at dere finner ut av det! Har du tenkt på å bytte dyrlege, av og til hjelper det med litt "nye øyne".

  SvarSlett
 6. Ja, har tenkt på å bytte dyrlege. Men vil uansett vente til jeg føler at vi har prøvd det som prøves kan hos hun vi har. Hun er veldig flink, egentlig, skjønner du :-)

  SvarSlett