søndag, mars 20, 2011

Prosjekt avlevering nærmer seg MÅL!

Først ein liten videosnutt av kva som kan hende ein flink labrador når ei frekk rottweilertispe er i nærleiken av avleveringstrening.

Eg ventar på at han skal gi meg kontakt før han skal få beskjed om å hente ballen, men så hender altså dette:

 

Etter at eg satte Ayla på altanen, skjedde dette:

Meir perfekt kan det vel ikkje bli? Det er faktisk ein BALL, dette her! Og eg hiv den langt, han får sitje og sjå på at den trillar fristande nedover bakken, og ordet han ventar på er "Ta'an".
Legg merke til korleis han tar seg i det når eg seier "Klar".

Ingen seiersrunde!! Juhuuu!!!

6 kommentarer:

 1. Kult, så flink han er til å vente, det der er vanskelig. Måtte selv trene slik for å unngå at Isi tyvstartet. Hun måtte se på meg for å få hente apporten. Men du tar det hakket mer avansert da, "Klar - ferdig - Gå!!" Bra jobba!

  Men mest imponert øve at "pinnen" blei te en ball... Du seie til Ayla: "Kom med pinnen" - og vips pinnen blei til ein ball...!!! Magisk ;-))

  SvarSlett
 2. Hehe, ja hu er reine tryllekunstnaren der, hu ;-)

  Når eg seier "Kom med pinnen", kan det komme ut ei ketchupflaske frå kjøkkenet som Vetle har gitt henne, eller ein sokk eg har mista på golvet, eller nøklane frå bakken eller o.s.v. Hu leser kanskje tankane mine? Eg tenker nøklane, og seier pinnen, og så gjer hu det eg tenker? ;-)

  Når det gjelder avleveringa til Emil, så blei eg litt tatt på senga, faktisk. Me har jo trent jevnt og trutt på det, men nå dei siste dagane har han verkelig hatt stor framgong! Og i kveld kom han altså rett opp igjen med ballen... Det var nesten så eg lurte litt på om nokon hadde vore og trent han i all hemmelighet ;-)

  SvarSlett
 3. Wiiiiiii!!
  Utrolig godt jobba Kari Anne!!
  Det der så jo PERFEKT UT!

  SvarSlett
 4. Imponerende... og ikke minst morsomt å se at Emil synes det er überkult å komme tilbake med ballen ;.)

  SvarSlett
 5. Hehe.. ja, samanlikna med tidligare i vinter, så skulle ein nesten tru det ikkje var same hunden :-)

  Kanskje eg skal ta den Store Testen og filme nede i innkjørsla med Skineezen eller Den Raude Dingsen?

  SvarSlett