mandag, august 03, 2009

Ferieblogg

Kjapp oppdatering midt i ferien. 

ETT spor lagt og gått med stort hell, og that's it. Tur kvar dag, med aukande lengde og terreng.
Pga dødsfall i familien måtte eg i dag reise heime for å gå i gravferd i morgon. Eigentleg skulle eg ha køyrd saman med Olaug til Sand og overnatta hjå far. Pga at eg kom på at eg hadde gløymd å sette plantene vekk frå sola, valde eg derfor å køyre heim her. Takk og pris for det! Me hadde nemlig også gløymd å kaste matavfallet!  URK!

Det lukta interessant biologieksperiment på kjøkenet, så den første halve timen eg var heime måtte eg bruke til å vaske og styre på. Alle blomane var deprimerte, så det var bra eg køyrde heim. Eg hadde dessutan ikkje særleg praktiske gravferdsklede, og eg kan jo ikkje gå i kyrkja med blomstrete sommarkjole for å ta farvel med Mormor. 
I tillegg hadde urna med Joey oppi kome frå krematoriet, så no er han heimkomen.

Ellers har den siste halvannan veka vore interessant med tanke på korleis Ayla har oppført seg. Men det skal eg skrive meir om ein annan gong, for nå må eg svare på mail.

Ayla i bilen i dag. Vetle skulle sitte på til bommen, og gå tilbake for å gi Ayla dagens tur. På bildet har me kjørt i ca ett minutt. Ho seig ned på golvet umiddelbart etter at bilen starta og Vetle begynte å klø henne på pannen. Ho ELSKER å køyre bil! :-) Buret bak var nemlig fullt, så derfor fekk ho sitje på golvet på passasjersida. 

P.S. Ayla har hatt bursdag. 4 år! :-)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen Ayla!
    Og kondolerer med mormoren din.

    SvarSlett
  2. Trist å lese at mormoren din er død.

    Ble veldig nyskjerrig på Ayla.... Gi henne en grattis med dagen klem fra meg!

    SvarSlett