tirsdag, september 15, 2009

Rask oppdatering

Lite skjer, og eg føler eg repeterer meg sjølv i kvart blogginnlegg.

Sidan sist har me vore på rallytrening eit par gonger, men Ayla har ikkje fått vore med og trent så veldig mykje. Forrige mandag som var, hadde eg henne gjennom ein liten bane, og det meste sit framleis. Eg er litt fortvila over denne foten hennar som ikkje ser ut til å bli betre. Og eg veit liksom ikkje kva eg skal gjer for å finne ut kva som er gale. Ved liten aktivitet går det framleis greit, men med ein gong ho beveger seg litt meir, starter haltinga.


Ute på småturar har me fått trent på å gå i bue, og har framleis ikkje hatt utfall.

Elles har nytt kvalpekurs starta, og eg ser fram til å sjå utviklinga der utover hausten!

Rally grunnkurset starter på mandag som kjem, og der er det til nå fem påmeldte. Opplegget eg har laga der er eit eg sjølv ville likt å oppleve på kurs, så det blir spanande å sjå om det er gjennomførbart!

Elles har eg vore sjuk sidan fredag. Dermed blei det ingen trening på mandag, og i dag hadde eg eigentleg begynt å bli betre.. heilt til i kveld.. Då starta kroppen å verke, og kaldsvettinga tok til. Dermed blir eg muligens heime i morgon også. 
Så lenge eg blir frisk til fredag når Olaug og eg skal på Kristian Valen revy, så er eg nøgd :-) 

Håper eg snart kan begynne å oppdatere bloggen med skikkelige treningsresultater, for eg er lei av å stå i stampe slik som dette nå.

16. november har Ghita invitert til Rallystevne, så då har me i det minste noko å trene mot! Problemet er berre ein bane med hinder... 

2 kommentarer:

  1. Huff.. Kjenner jeg blir litt lei meg på dine vegne ang den foten, Kari Anne :o(

    Han "Mirakelmannen" Are Thoresen kunne ikke sett litt på Ayla da? Eller har du allerede vært i kontakt med han?

    SvarSlett