tirsdag, november 20, 2007

Bilder av litt forskjellig.

PIF gaven fra Siv!! Den kulaste veska eg har sett på lenge!!! Den blei behørig beundra på mandagstreninga i går. :-)

Stakkars Olaug, når eg finner ut at eg vil prøve noko nytt, ringer eg til henne, griner min arme råd, og så har ikkje ho noko anna val enn å vera med. Me var og stod på skøyter på søndag, og fy flate, så kjekt det var!!! Eg skal dit i morgon igjen, og gleder meg som ein unge!


Ayla på trening i går. Ho låg i dekk og bli, og eg ba Solfrid gå litt ekstra nært henne. Joda, ho kikka bort på Buster, men låg dønn i ro og sladra til meg som om ho fekk betalt for det!

I går tok eg bandet HEILT AV når me trente, og då me skulle i bilen igjen, gjekk me forbi dei andre utan band! Joda, ho hadde seg ein tur bort til Kira, men ingen skade skjedde (for meg i alle fall), eg er berre fornøydd at dei ikkje gjenopptok leikinga fra då me gjekk tur i lag. :-)

3 kommentarer:

 1. ENGLEBARN! Var det det du ville høre igjen? Hun er en SKATT, Ayla! :) (tror forresten bare hun tok en tur bort MOT Kira, ikke til.)
  klemmer fra oss

  SvarSlett
 2. Ehm.. eg hørte visst ikkje ka du sa.. ;-)

  Ja, hu er heilt fantastisk for tida! Nå må eg kanskje snart slutte å sei "For tida", for nå har hu vært det såpass lenge at det kan sjå ut som om hu har tenkt å fortsette slik. Håper på det. :-)

  Eg såg ikkje om hu kom heilt bort til Kira, så det var nytt for meg. :-)

  Som nevnt i bloggen din, så gleder eg meg til mandag for å sjå koss flinke dåkken har vært med Dekk-trening :-)

  SvarSlett
 3. Btw, eg e bare kjempegla for at du drar meg med på ting og tang.. Og faktisk, å gå på skøyter har eg tenkt på siden me var små at eg hadde lyst å prøve igjen.. Du e supergod som gjer slikt altså..!!!

  SvarSlett