tirsdag, oktober 14, 2008

Mandagstrening

Igjen tid for mandagstrening, og denne kvelden blei me berre tre stykker. Før dei andre kom, fekk eg trent litt på dekk fra utgongsstilling, fri ved foten og innkalling på grusbanen. Og eg syns eg kan strekke den ganske langt nå. Nå er det bare å introdusere forstyrrelsar gradvis, og strekke endå meir, og bli kommandert.. Bare bare...

Då Ellen Beate kom, sat Ayla med rumpa klistra i bakken, til og med då eg spurte om ho ville helse!! Så endelig fekk me til at Ayla sit i ro når Ellen Beate skal ta tannvisning! Juhu!!! Flinke Ayla og flinke EB! :-)

Då Veslemøy også kom, fekk me tatt ein fellesdekk med særdeles bra resultat for min del.

Ellers har eg begynt på det som til slutt skal bli: "Kan du gå og vekke gamlefar?" der Ayla går bort og dulter i Joey så han våkner. Han er nemlig ikkje alltid like enkel å få våken, sidan han ikkje høyrer, så om ho er borti han med snuten kjapt for å komme tilbake til oss for belønning, så sparer me oss for mykje gaping. :-) Me høyres nok mykje ut som om me kjefter på han, men me er nøydde til å snakke høgt for at han skal høyre oss.
Eg syns nemlig det ser ut til at når eg snakker inn i øyra hans, og han høyrer stemmen min, så blir han så glad og fornøydd. Eg har sikkert nevnt det før, men det kan nesten virke som om han går rundt og trur at me nærmast overser han fordi me aldri snakker til han lenger. Me gjer jo det, berre at han ikkje høyrer det. :-)

Og så har eg bestilt time hos dyretolk til både Joey og Ayla. DET er eg spent på!!

2 kommentarer:

  1. Koselig med en oppdatering fra deg igjen Kari Anne! :o)

    Hm....dyretolk? DET må du fortelle mer om når dere har vært der!

    SvarSlett
  2. Ja, vær du sikker på at om jeg får tillatelse av dyretolken, så skal jeg prøve å ikke sensurere FOR mye når jeg skriver om det. :-)

    Er ikke helt sikker på om jeg har lyst, samtidig som at tida ikke går fort nok til vi skal der. Det er ni dager til. Og jeg kommer sikkert til å stortute... Sånn som man ser i tegneserier, vettu... der tårene står i buer ut fra øynene :-)

    SvarSlett