torsdag, november 12, 2009

Eg erklærer meg herved som geni.

Ja, nå må eg rett og slett genierklære meg sjølv. 

Sjekk dette kule hinderet eg tenkte ut!


Her er tankeprossessen: 
Mandag på vei til rallytrening: Ka om eg tar et sånt stort tjukt plastrøyr og borrer hol så eg kan tre det ned på ei kjegle?
Tirsdag: Kino og Big Horn Steak House og Bråstein i mørkret (med Ayla).
Onsdag: Sjekke i butikker om dei har tjukke plastrøyr. Kom over eit tynt plastrøyr som såg ut til å vera laga til sentralstøvsugar. Der hadde dei også koblingar som passa til røyra. Dyktig som eg er til å vurdere cm (eg veit jo når eg er god til nåke, gjer ikkje alle det da? ;-p), såg eg at dei koblingane ville passe oppå dei store kjeglene mine, og Våylaaaa, som det heiter ;-)
Heilt passe høgde, og enkelt å justere høgda ved å bruke enten dei små kjeglene eller sette små kjegler oppå dei store.

Kjeglene har eg jo alltid i bilen uansett, og røyret og koblingane tar jo verkeleg ikkje store plassen! 

Prøvde hinderet i dag, for eg har fri, og ser at det blir ein utfordring å IKKJE få henne til å hoppe over hinderet frå stor avstand. Ho fekk verkeleg smaken på å hoppe på agilitykurset i februar, så eg hadde ikkje trengt å bekymre meg over at eg ikkje har fått trent på det i heile haust. :-)

Ho hoppa vel til saman åtte-ti gonger over hinderet, og etter kvile var det framleis null teikn til halting!!

6 kommentarer:

 1. Så flink du er! Men er det Ayla som hopper på bildet? Hun så mer ut som en dobbe eller Pinscher i kroppen jo! Så bra at hun er blitt så mye bedre - lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Gerd Marit,
  Javisst er dette Ayla, men bildet er tatt med mobilen, så eg trur ikkje lukkartida er så kort som den burde.. Ho ser kjempelang ut, det er eg heilt enig i! :-)


  Britt,
  Takk takk ;-)

  SvarSlett
 3. Hei Kari-Anne;

  Jeg har bilder fra Ayla på kurset ja - men de er på hjemmesiden - ikke bloggen. Jeg kan legge det ut på bloggen så kan du klippe derfra? Ellers er du hjertelig velkommen til å bla gjenneom i albumene mine på www.cora-ad-astra.webs.com.

  SvarSlett
 4. Ser nå at det ikke ligger der lenger - og heller ikke i dagboka fra den kvelden??? Skal fikse det - og så legger jeg de ut på bloggen. De er ikke så gode for det var mørskt og du hadde så mye reflekser på deg, men med litt klipp og lim så går det vel :-) Hun var jo kjempeflink da hun var med på kurset vårt - så jeg håper du får henne slik igjen - da var hun jo bare kose-jente med fantastisk "oppdragelse" :-)

  SvarSlett