mandag, februar 22, 2010

Nye kvalpebilder av Emil.

Nye kvalpebilder er lagt ut, og nå veit eg at dei to lysaste er hannane. Det er nå derfor 50/50 sjanse for at Emil er den eg ser føre meg.. Nemlig han det står "Omärkt hane" på. Den aller lysaste av dei to lysaste :-)
Kennelnamnet er dessutan også klart, og han heiter Searover Pearl Jemil. Eg syns det var SÅ stilig at oppdrettar har innlemma kvardagsnamnet hans inni kennelnamnet!! Mysigt! (må jo begynne å øve meg på å snakke svensk nå den første tida til han lærer norsk ;-)

Ein av desse to skjønnasane er Emil.Han her er det eg trur kjem til å bli vår. Tida vil vise om eg får rett ;-)Men han her er også til å ete opp!!!

Alle desse bildene er ærleg og redelig stjelte herifrå:
http://www.searover.nu/valpsida%20prima%20acer.htm

Og nå er det atten dagar igjen! :-)

7 kommentarer:

 1. Halledussen, da! Noe så skjønt! Og svenske valper er ganske flinke - for de skjønner norsk med en gang ;-) Verre er det å kommunisere med oppdretteren, faktisk - har prøvd meg noen ganger på svorsk - ha-ha. Går greit det og - men det er noen ord som hun ikke forsto og siden hun ikke hadde forholdt seg til norske valpekjøpere før, så ble det litt diskusjon fram og tilbake :-)

  SvarSlett
 2. Ja, dei er altså så nyyyydelige!! Heilt objektivt, såklart :-)

  Om det skulle knipe skikkelig med svorsken, så er eg ganske dyktig på svensk etterkvart, så eg skal nok gjere meg forstått ;-)

  Har hatt svensk TV3 i årevis, og lært massssse derifrå.
  Og så hjelper det å følge med på Ullared på TVN på mandagane.. der lere me møkje vetugt, der!!! ;-)

  SvarSlett
 3. "sukk", dette hjelper lite som vaksinering mot valpesyka...

  SvarSlett
 4. Høhø.. seie du som skal få BU oppi kvalpene i åtte salige veker til hausten! :-)

  SvarSlett
 5. Så herlige de e Kari Anne, eg har virkelig problemer med mine harde utalelser om at eg va ferdig med valp.. Nå når min "valp" endelig begynne å oppføre seg noenlunde normalt, har en jo glemt alt det arbeidet.. Når eg ser disse bildene smelte mitt harde hjerte ;) Heldigvis kan eg komme og leke litt med din krabat :)Bare å gje beskjed om du trenge sosialiseringstrening med enten hund eller menneske, både Oliver og eg stille :)
  Det blir så spennende, har nesten sommerfugler i magen på dine vegne!

  SvarSlett
 6. Hehe.. ja, dei er til å ete opp!!

  Trur du gjer lurt i å nyte Oliver ei stund til før du utsetter deg for same styret om igjen ;-) For det blir jo et styr, det huske jo eg også, det, men fortrenge det så lenge det går ;-)

  Og du må bare rekne med å bli brukt litt framøve, eg vett jo at Oliver er vetuge :-) Ja, du også, altså ;-)

  SvarSlett