mandag, mars 08, 2010

Endå meir venting i vente..

Ja, nå blir det ny periode med venting, for me har kjøpt oss hus! Endelig skal me også få oppleve å eige og kunne moderere og fikse og pusse opp og kose oss!!
Huset ligg i Iveland Kommune, like ovanfor Vennesla, og kunne knapt vore meir perfekt for oss.

2,2 måls tomt, utsikt over eit koselig tjern, like ved huset går ein 2 km lang grusvei innover skogen og fjellet og det er bomvei. Ingen hytter innover. 1 km innover den vegen ligg eit vatn det går an å bade i (det blir garantert Emil glad for), og terrenget ser forholdsvis slakt ut (spor og felt og allslags kos).

Me flytter nedover i midten av mai, så nå må me begge to ut på jobbsøk der nede. Spennande!!! :-)


5 kommentarer:

 1. Ååå - så spennende! Men langt unna her, da! Gratulerer så mye. Er Emil kommet i hus, eller når var det dere skulle hente han?

  Lykke til med jobbsøkingen - om ikke annet kan du jo starte egen sporskole inkludert RL og valpskole? ;-), samt hundepensjonat - det hørtes jo ut som et skikkelig hundeparadis!

  Si fra når tassen er jklar til å luftes i sosiale sammenhenger - så kan vi sette av sted og tid?

  SvarSlett
 2. Når Emil kommer i hus, får du ikke tid til å sitte og fundere og tenke. Plutselig oppdager du at "oi - vi har ikke pakket enda"...

  SvarSlett
 3. Gerd Marit,
  Emil lander på Sola klokka åtte på lørdagskvelden :-) Så nå er det verkelig ikkje lenge til!!
  Og eg skal sei fra når eg vil komme og sosialiser :-) Takk for det :-)

  Britt,
  Der seier du nåke, ja!! Slik blir det!! Så går tida fortare.. Me har ein del å pakke ned, så akkurat den delen av spådommen din trenger ikkje bli sann, men det andre.. at tida går fort.. men ikkje for fort, for eg vil nyyyyyte kvalpetida til Emil :-)

  SvarSlett
 4. Det siste døgnet går vel ikke seint ;-) Venter i spenning på MAAAAANGE bilder. Nå er det lysere tider og mange anlednigner for å springe masse!!!

  SvarSlett
 5. Gratulere masse med nytt hus =) Det er en superfin plass for hundefolk, har vært der og gått tur i området. =) Min sønn bor i Vennesla så derfor kjenner jeg litt til område. Kjedelig at dere skal flytte vekk, men vi treffes kanskje når vi er i Vennesla :=

  SvarSlett