lørdag, februar 02, 2008

Kriterieplan..

Eg lurer på kvifor eg har så intens aversjon mot kriterieplan? Det er jo eit fantastisk hjelpemiddel, og likevel har eg IKKJE lyst til å skrive ein. Heller ikkje treningslogg.

Kan det vera pga adferdstreninga tar så lang tid frå før, at å skrive kriterieplan og treningslogg virker uoverkommelig?
Eller er det fordi eg då ikkje kan vera så kreativ som eg ønsker?

Eller er det rett og slett fordi det er vanskelig?

2 kommentarer:

  1. Leste et sted at: Den tiden det tar å skrive kriterieplan og loggføre, får du som regel tilbake med at treningen blir mye mer effektiv. Det betyr at trening uten/med loggføring er mye det samme :)

    SvarSlett
  2. Dette var morsomt å lese! Jeg har nemlig gått og fundert på akkurat det samme i det siste! Satte av hele ettermiddagen og kvelden i går til å bare skrive kriterieplaner og bestemte meg for at jeg ikke skulle legge meg før jeg hadde skrevet planer til de viktigste øvelsene vi skal jobbe med denne måneden. Jeg fikk skrevet én plan!! (Og da la jeg meg klokka halv fem...). Merkelig hvor mange internettsider man kommer på at man er nødt til å besøke akkurat når man skal skrive kriterieplaner...

    Kan det være fordi det er vanskelig, at man ikke klarer å se hele veien fra begynnelsen av innlæringen til ferdig øvelse og dele opp i så små biter som er nødvendig? Og at det er lettere å bare prøve og feile i praksis? Veldig lurt...

    SvarSlett