lørdag, april 01, 2006

Lørdag 1. april. Ting går verkeleg framover!

Skulle til Klepp og trene saman med Anne Karin, Shaylee, og Aro i dag, og då me dro herfra klokka ti, var det overskya og grått.

Etter kvart som me nærmet oss Klepp, blei det meir og meir blå himmel, og det såg ut til å bli ein verkeleg nydeleg dag! Me har aldri trent på lørdagar før, og eg var veldig spent på om det ville være mulig å trene bak kjøpesenteret i det hele tatt denne dagen.

Til alt hell var det heilt tomt for både bilar og folk, så me sette like godt i gong med det same. Anne Karin hadde stellebordet med i dag, så fekk me trent med Shaylee og bordet. Shaylee har vore litt nølande når ho har kome fram til bordet etter å ha gått i ring, og har ikkje villet nærme seg det. Ho har stoppa opp, og vore litt småredd. Tidlegare har me trent på å nærme seg bordet litt og litt, og alltid gå forbi utan å stanse rett foran det, slik som det blir gjort på utstilling. I dag slentra prinsessa f0rbi like ved bordet, gong på gong! Og då Anne Karin testa ein gong, stansa Shaylee kjempeflott rett foran bordet! Framgong, med andre ord!

Ayla skulle også trene på utstillingsting i dag, og eg hadde med pinnane mine. Eg følte meg noget lur da det køyrde ein og annan bil forbi der samtlege passasjerar hang som klistra på vindauga og lurte på kva i all verden me heldt på med. Eg fant ut at Ayla blei lei når eg hadde mange pinner framme, og tok bort ein og ein til eg stod att med fire. Da slo ho over i trav kvar gong fem-seks gonger på rad. Et av mine problem er at når det går godt, held eg på til det ikkje går godt lenger, og så blir eg oppgitt og lei. Derfor ga eg beskjed til Anne Karin at ho må stoppe meg i tide til eg klarer det sjølv.

Då Ayla hadde starta i trav så flott alle dei gongene, tok eg pause.

Aro si trening var også produktiv i dag. Han begynte å lære sitt-under-marsj!
Shaylee trente meir på å gå i ring, og også å stå oppå bordet. Me kom så langt at eg kunne kjenne på heile henne uten at halen datt. Me gløymte å ta tannvisning.

Ayla trava og trava og me trente også på å stille opp. Dei gongene det kom folk, klikka og klikka eg, og det kom aldri ein lyd, eingong. Anne Karin tok mange tannvisningar på henne, og kjente på kroppen hennar mens eg klikka masse.

Alt gjekk kjempefint, og eg blei faktisk solbrent i ansiktet! SÅ fint vær var det!
Me trente ikkje så lenge som me pleier, for eg måtte heim og ete før me skulle på Van Morrison konsert som forøvrig var glimrande fabelaktig! Det blei med litt over fire timer i dag. Fra elleve til kvart over tre. Det var i alle fall ein stk svært nøgd Kari Anne som køyrde heim fra trening i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar