onsdag, august 11, 2010

Emil eller Ember? Gjettelek.


Ja, kven av desse er Emil eller Ember? Det går sjølvsagt an å jukse ved å kikke i bloggane til Nina og meg, men sjå om du klarer det uten :-)

6 kommentarer:

  1. Jeg tipper at Emil er bilde nr: 1, 3, 5 og 6. 5 er jeg litt usikker på? Kanskje den andre? #2 mener jeg har litt smalere neseparti enn Emil synes å ha, og #4 har litt smalere øyne - Emil sine er to herlige svarte kuler som kan smelte et allerede solgt hjerte. Så får vi se hvor observant jeg har vært - eller ikke ;)Men det er utrolig flotte hunder begge to! Skjønner ikke hvordan de kan holde seg så lyse og rene!

    SvarSlett
  2. Hehe... :-) Tenkte eg skulle vente litt med å avsløre resultatet, så du får smøre deg med tålmodighet ;-)

    Koss dei holder seg så kvite? Det lurer eg også på, for av og til kjem Emil opp av bekken og er svart fra skuldrene og ned, og så springer han litt rundt på plenen, og POFF, så er han like kvit og rein igjen :-)

    SvarSlett
  3. for 2,4 og 5 har slike ei rynke på siden av "kjaken" liksom, og det huske eg ikkje at Emil har..

    SvarSlett
  4. 1 og 5, kanskje 6.... Det var ikke så lett. Det virker som om bildene er tatt ved forskjellig alder og da er det lett å bli lurt - i allefall når de er så unge.

    SvarSlett
  5. Jeg er enig, garantert Emil på bilde 1+3+6. Finner ikke ut bilde 5, men jeg tror ikke dette er Emil. :-) Hilsen Renate

    SvarSlett