søndag, august 15, 2010

Lydar frå hoftene til Emil :-(

Ja, i dag har eg altså høyrt lydar frå hoftene til Emil når han trener bakpartskontroll.
Eg orker ikkje tanken på at det kan bety dårlige nyheter, eg bare orker det ikkje!! :-((

10 kommentarer:

  1. Dei vekse jo i rykk og napp, skal me kryssa fingrane for at det er nåke slikt? Vil helst det eg, Kari Anne... *klem*

    SvarSlett
  2. Har ei vennine med en "vanlig"labrador tispe. Ho hadde også en slags kneppelyd i hoftene når ho var ung. Ble undersøkt opp og i mente og de fant ingen ting. For noen mnd siden var hun gammel nok til å bli sjekket for HD og hun har A på begge hoftene! Har i ettertid hørt om flere som har det samme, så ikke fortvil og ta sorgene på forskudd, mest sannsynlig så er det voksingen som gjør det. Klem!!!

    SvarSlett
  3. Det e heilt sekkert ingenting å uroe sæ førr. Heilt, heilt sekkert. Det kain det jo ikkje være.

    *klæm*

    SvarSlett
  4. Ååååå.. Dåkken e goe :-) Eg har ikkje høyrt lyden i dag, så kanskje det bare er dramadronninga Kari Anne som slår til igjen.. men det var TYDELIGE lydar i går.. Det lagde ein litt hulare lyd enn kneet til Ayla, og det var kun når han bevegde seg sidelengs mot høgre. Eg avventer det nåken dagar, og hvis det ikkje gir seg, må eg til dyrlegen med han og høyre...

    SvarSlett
  5. Cora hadde det i knær og albuer - litt over et halvt år var hun vel da. Akkurat på den tiden som hun var lenger bak enn foran - ga seg når hun var ferdig utvokst. Det blir sikkert ikke beroliget før du har sjekket det ut skikkelig, men hvis det kan trøste litt? Det beste lykkeønskninger sendes dere ihvertfall.

    SvarSlett
  6. Jo, det både trøster og beroliger.. eg er ikkje sånn som fyker til dyrlegen for kvar minste ting sjølv om eg kan nesten bekymre meg søvnlaus :-)

    Og han har variert mellom å vær høgast bak og høgast framme i to-tre mnd nå. Eg syns ikkje han ser HD aktig ut ellers, men eg kan jo ta feil...

    Forrige rottweileren min hadde sånn lyd fra hoftene av og til, og ho hadde VELDIG sterk HD. Så det er ikkje heilt uten grunn at eg blir fortvila ;-)

    Tusen takk for beroligande ord :-)

    SvarSlett
  7. Dette var jo fine og beroligende kommentarer! Skjønner du blir bekymret, etter hva jeg forstår har du fått "fylt kvota di" med fysiske planer på hund..

    Håper og krysser fingrene for at det viser seg å være INGEN VERDENS TING!

    Og du... 28kg, ja Det var ikke småtterier ;) Hvor gammel er han blitt nå?

    SvarSlett
  8. Mente SELVFØLGELIG ikke fysiske planer- men PLAGER ;)

    SvarSlett
  9. Emil blir 7 mnd i morgen, og det ER virkelig ikke småtterier!

    Oppdretter tippet på rundt 33 kg, som hennes egne hannhunder, men det er en stund siden Emil var høyere enn dem, så jeg kan nok ikke gå ut fra det hun sa :-)

    Men han har strekt seg i det siste, og blitt mer voksen i kroppen, så han blir nok en sværing... og jeg som ville ha en mindre nettere hund denne gangen... jaja..

    Og ja, jeg syns jeg har hatt nok fysiske plager på hundene mine. Begynner nesten å lure på om det er noe JEG gjør som er årsaken.. Hundene her i heimen har hatt alle grader HD, osteosarchom eller kreft i bein, svulst i låret, korsbåndskader, bruskløsning i albue, hjerteproblemer, og sikkert andre ting som jeg har fortrengt.

    SvarSlett
  10. Håper og satser på at det er noe som går over, jeg har hørt flere som har hatt slike lyder uten at det har vært noe galt på røntgen. Men skjønner at du blir bekymra! Gleder meg til i morgen - vi ses:-)

    SvarSlett