søndag, juli 23, 2006

22 juli Ayla har svømt!

Ja.. Me kom fram til hytta halv to i natt, men til vår store fortvilelse var det folk der. Me måtte dermed slå opp teltet og ligge der.. Uten soveposer.. Og med ein stk rottweiler som var alt anna enn klar for å sove etter seks timars køyring.

Halv fem var klokka då eg sjekka sist. Og kvart over åtte då me vakna av sola. Me åt frokost og kom oss avgårde ned til sentrum. Det er varmt og sommer idag, så me bestemte oss for at softis var rette måten å kjøle oss ned på.

Etterpå drog me mot Fjoner og fant ein fin plass ved vatnet der hundane hadde skugge og me kunne bade. Eg var først uti som vanleg, og Vetle stod med hundane på stranda. Ayla vassa til midt på beina, men då eg dukka og hylte for det kalde vatnet som egentlig ikkje var så veldig kaldt, då drog ho nesten Vetle over ende. Ho skulle ut til meg, og dermed var Ayla sin første svømmetur et faktum. Ho har fått tørke godt sidan det, og oppsøker nå vatnet for å kjøle seg ned.

Joey er ein engel, men ville heller vær aleine ved teltet enn å inn i bilen. Vel framme ved vatnet, jumpa han rett uti. :-) Han har gått laus her stort sett heile tida, til tross for to hundar lenger borte på stranda. Han er heilt fantastisk! :-)

Ayla har nesten ikkje slappa av her. Håpe det betyr at ho kjem til å sove som ein stein i teltet til natta!

Nå har me nettopp ete mat i teltet. Me har ikkje med oss stormkjøkken, men klarte likevel å varme vatn til te.. Koss me gjorde det? Matskål av stål og ein gongsgrill, vel! :-)

Klokka er snart ti, og me har ein del mygg og klegg og knott og maur rundt oss. Derfor går me nok snart og legger oss under dei varme (eh..) lakena. Gleder meg til ein god og lang dusj i morgon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar