søndag, juli 15, 2007

Korte økter gir resultat

Det har blitt lite organisert trening dei siste vekene. Stort sett er det Vetle som går tur med Ayla nå, pga kneet mitt. Han skrøyter fælt over kor behagelig ho er å gå tur med, og syns ho er veldig flink til å halde bandet laust.

På lufteturen før jobb kvar morgon, får eg lagt inn litt trening på bl.a fri ved fot, søk, innkomst, innkalling, og Vær Der (ikkje beveg deg når eg forsiktig kaster denne godbiten vekk fra deg).
Fri ved foten har verkeleg begynt å ta form nå! Eg er på 35-40 steg med både høgrevinklar, venstrevinklar og heilomvendingar. Tru om eg kan legge på kommando snart? Eller bør det vente til ho utelukkande held seg NØYAKTIG der ho skal vera ved sida av meg? Slik det er no, kjem ho ofte bittelitt langt fram etter heilomvendingar. Trur det er fordi eg har belønt kontakten rundt med å kaste ballen framover.

Eg har dessuten sendt ein laaaaang mail til Gry Løberg ved Manimal, for dei har knytta til seg ein dyreklinikk ved Kragerø. Me skal jo på hytta i Treungen om tre veker saman med niesene våre på 6 og 7, og det er ikkje så lang køyretur derfrå. Det gjenstår jo å sjå om det passer med ein time i det tidsromet me er på hytta...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar