fredag, juli 20, 2007

Trening på Austrått

I kveld var det trening med Snuppa og Krissi igjen, og eg hadde pugga tannvisningsmetoden til Fanny. Først gong reiste Ayla seg, men då tok Krissi handa bak ryggen og snudde. Ayla skjønte rimeleg kjapt at Krissi berre kom nærmare om ho sat i ro, og gjorde det. Til å begynne med var det vanskelig for henne å sitte i ro når ho fekk godbitane, men med litt justering kom det også seg. Eg avslutta etter at Krissi kunne komme gåande ganske fort og uhøflig rett mot Ayla og ho sat dønn i ro. :-) Juhu!


Fri ved foten med Snuppa gjekk glimrande med litt justering av tempo og vendingar, og Krissi gjennomførte eit tominutts program som sjølv med kritisk blikk garantert ville gitt godkjent på appellprøve. Me gjorde det slik for å sjå kva ho treng å jobbe vidare med, og kjem ikkje til å gjenta det igjen før prøven. Siste gongen Snuppa var ute, låg ho i Dekk med Skjult Førar i to (2) minutter!!! Juhu!!


Andre gongen Ayla var ute, var det tannvisningstrening igjen, men denne gongen fekk Krissi letta på leppa til Ayla uten å ha handa under haka! Fantastisk! :-)
Eg trente og litt innkalling, som gjekk ut på å sette Ayla, gå frå, stå og vente litt, og så rope. Ho har god fart! :-)

Etter det blei det bare tulletrening, for eg hadde ikkje planlagt noko anna enn den tannvisningstreninga, teite meg. Eg MÅ slutte med sånn tulletrening, og så MÅ eg huske at Ayla ikkje er kome så langt som Snuppa. Endå.
Dette ser jo tilsynelatande greit ut, men kva trener eg på?

Trener eg på "Sitt i ro med den eine labben foran den andre"?


Trener eg på "Sjå rar ut mens du legger deg ned"?
Trener eg på "Legg hovudet på skakke og sjå søt ut"?


Trener eg på "Sitt normalt og sjå søt ut"?Ayla ga opp til slutt, og antok at det var "Ligg i ro med hovudet i bakken, sjølv om mor sa Sitt og Vær Der".

2 kommentarer:

  1. Ha-ha!!! Plutselig slo det meg!! Du og Snuppa er omtrent på samme nivå - og jeg og Ayla. Vi vet ikke helt hva vi trener på, mens du og Snuppa har hele kontrollen! *ler så jeg griner* Snakkes søndag!! :)

    SvarSlett