mandag, september 11, 2006

Tur til Kiwi

Var eigentleg stuptrøytt i går etter å ha fjolla til nesten ett på søndagskvelden, men tok med meg Ayla og gjekk opp til Kiwi i den milde høstkvelden. Eg handla der før eg kom heim frå jobb, men hadde gløymt handsåpe og skinke, og derfor gjekk me altså opp sånn at Vetle kunne hente oss...

Ho drog ein del i bandet, og virka litt nervøs, men det kom seg etter ein kilometer. Då me var komne nesten opp til sentrum (2 km) herja me litt på eit nedklippa jorde, og trente kjapp neddekk og belønte med gras i lufta (!).

Ayla gjekk bort til ein mann som kom bakfrå, og eg høyrde ikkje at han kom. Ho snuste berre på han, og følgde etter han litt, og så kikka ho på meg. Eg var så forfjamsa at eg fekk ikkje klikka, men eg fekk då skrøyta og gitt henne godbit likevel.

Me traff ein spaniel, ein setter, og ein svær diger hannrottweiler som gjekk i strupeband og fekk nesten ikkje puste. Ayla stod der og helste med laust band og i sele, og den andre hang i bandet og augene stod nesten ut av hovudet på han. Eg tar meg lov til å sei at eg er glad eg har terpa såpass som eg har på nettopp bandtrening! Eg hadde ikkje hatt armar til slikt, eg!

Me brukte ein time og tjue minutter på nesten fire km, men me hadde nokre stoppar på vegen.
Vetle kom og henta oss og me handla samtidig.

Været var deilig og mildt, Ayla var snill og god, og med mp3 på øyra, var turen aldeles nydeleg!

3 kommentarer:

  1. Aro sier: "Den der Ayla er ikke god altså!! Godta at Kari Anne bruker gress som belønning! Er det mulig?!?! Jenta må lære seg å sette krav og forlange noe bedre enn det ku-mat. Idag på min trening fikk jeg pølse, sånn som det skal være!"

    SvarSlett
  2. PS takk for at du stod tidlig opp på søndag for å være heiagjeng for oss i utstillingsringen :)

    SvarSlett
  3. Kan skjønne eg står opp for å sjå kor fantastisk flinke Shaylee har blitt i ringen!!! :-)



    Og Ayla helser til Aro og seier at hu får pølse også, men at gras er så kjekt å springe etter! Og at hu fant ut at poteter som ligger igjen i potetåkeren etter innhøsting fiiiint kan erstatte ball!

    SvarSlett